HomeHome  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 salam perkenalan

Go down 
AuthorMessage
TechNetNumber of posts : 1
Age : 39
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 2009-04-03

salam perkenalan Empty
PostSubject: salam perkenalan   salam perkenalan Icon_minitimeFri Apr 03, 2009 12:41 pm

Assalamualaikum.. Salam Perkenalan dari TechNet pencipta dan pengedar Diskless Network Solution untuk Cyber Cafe. (Rangkaian Client PC tampa Hard Disk Drive) amat sesuai untuk kegunaan Pengurusan Cyber Cafe. Kebanyakan Cyber Cafe masih mengunakan sistem rangkaian yang mempunyai hard disk. Cuba bayangkan apa yang akan terjadi jika hard disk di serangi virus, Pengurus atau pegawai pengurusan Cyber Cafe terpaksa menghabiskan masa mereka troubleshoot dan membaiki komputer yang di serangi virus. Bukan sahaja masa yang terbuang tetapi banyak wang juga terpaksa di gunakan untuk membaik pulih komputer. Mengunakan perkhidmatan technician bukan percuma. Sistem Rangkaian Diskless Technet juga menjimatkan pengunaan electric.

Sistem Rangkaian tampa Hard Disk juga menjimatkan penguna dari membeli dan menganti hard disk dari masa ke semasa. Penguna hanya perlu memasang perisian (software) sekaligus ke dalam Server dan tidak perlu memasang pada satiap komputer, menjimatkan masa. Sistem Rangkaian tampa Hard Disk Technet juga immuned to Viruses jadi tuan punya Cyber Cafe tidak lagi perlu bimbang komputer mereka akan di serang virus. Perkara serangan virus ini akan menjadi perkara yang silam.

Pakar dari TechNet menyediakan perkhidmatan Sistem Rangkaian tampa hard disk berserta program khas menyekat iklan dalam talian (Online Advertisement) yang mana boleh mempercepatkan kelajuan JalurLebar (Broadband Speed) sebanyak 30 hingga 40% berbanding dengan kelajuan biasa Broadband yang di sediakan oleh Streamyx dan lain-lain pembekal jalurlebar. Lain-lain Cyber Cafe tidak mempunyai program yang kami cipta ini. Ini menjadikan TechNet sebagai pembekal dan pengedar Sistem Rangkainan tampa Hard Disk di Malaysia yang terbaik dan terkemuka. Technet di hasilkan bersama oleh pakar I T Bumiputra Malaysia dengan kerjasama Jurutera Komputer dari University Technology Nanyang Singapura. Sistem Rangkaian Tampa Hard Disk Technet untuk Cyber Cafe (Diskless Network Solution for Cyber Cafe, Kuala Lumpur) mendapat kedudukan tinggi (High Ranking) oleh Google Search Engine.


Perkhidmatan sampingan yang disediakan oleh Technic Network Marketing (M) Sdn Bhd termasuklah Undertaking Cyber Cafe Turnkey Project yang meliputi dari Conceptual design, menjalankan kerja-kerja pengubah suaian dalaman, membekalkan perabut-perabut komputer, barangan komputer dan perisian, capet, wallpaper, Blinds, papan tanda (Signboard) kerja-kerja pemasangan cable elektrik dan internet, peralatan keselamatan dan sebagainya.

Technet mendapat kepujian dari beberapa pelangan antarabangsa sebagai kumpulan I T yang professional dan mereka sangat-sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang di sediakan oleh Technic Network. Jika ada di antara saudara dan saudari yang mempunyai rancangan untuk menubuhkan Cyber Cafe dan memerlukan nasihat atau perkhidmatan dari Technic, boleh lah anda kemukakan pertanyaan anda melalui email: info@technicmalaysia.com ataupun hubungi mereka langsung di nombor berikut: +60127363246.

Saya berharap mendapatkan sokongan yang mengalakan dalam kerja-kerja innovative saperti ini dan berharapkan agar usaha murni yang boleh membangakan bangsa dan negara Malaysia ini juga mendapat sokongan kerajaan dan belia-belia tempatan umumnya.

Smile Smile
Back to top Go down
View user profile
 
salam perkenalan
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Rakan Muda Kuala Lumpur :: Sembang-sembang Rakan Muda :: Salam Perkenalan-
Jump to: